Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)78g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Oliiviöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen388g540kcal73.8g0g27.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g776g272kcal7.8g50.5g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1802kcal165.2g108.4g78.2g2.6g
Valittu annoskoko1250g901kcal82.6g54.2g39.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna625g451kcal41.3g27.1g19.6g0.7g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413