Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g721g4327kcal151.4g47.6g389.4g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%481g1394kcal163.5g0g81.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 36g100kcal0.7g1.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g11684kcal632.4g106.4g962.4g0.2g
Valittu annoskoko1250g5842kcal316.2g53.2g481.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g2921kcal158.1g26.6g240.6g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884