Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g143g40kcal0.9g8.5g0.3g3.6g
Lehtiselleri 55g7kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow879g176kcal8.8g30.8g3.5g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g77g77kcal3.1g15.4g0.3g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g7.7g8.7kcal0.1g1.8g0g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Oliiviöljy 15g136kcal0g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g980kcal30g131.6g39.6g10.6g
Valittu annoskoko1250g490kcal15g65.8g19.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g245kcal7.5g32.9g9.9g2.7g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063