Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g10g93kcal0g0g10.3g0g
Tomaatti 207g47kcal1.2g7.1g0.6g2.9g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus103g145kcal3.1g2.1g13.4g0g
Kesäkurpitsa930g158kcal3.7g23.2g5.6g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g885kcal16g64.8g59.8g18.8g
Valittu annoskoko1250g443kcal8g32.4g29.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna625g221kcal4g16.2g15g4.7g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116281