Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g220g209kcal15.4g32.9g2.2g17.6g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g220g220kcal17.6g32.9g1.8g17.6g
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 477g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g14g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.9g8.8kcal0g0g1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl24g20kcal0.3g1g1.7g0g
Ruokakerma ingman 5%191g162kcal6.7g11.5g9.5g0g
Valkosipuli 7.6g8.3kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1328kcal85.8g171g33g74g
Valittu annoskoko1250g664kcal42.9g85.5g16.5g37g
Annoskoko puolitettuna625g332kcal21.5g42.8g8.3g18.5g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295