Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka428g1306kcal41.5g261.2g8.6g64.2g
Puolukka 408g158kcal1.8g27.7g2g10.6g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 408g309kcal7.6g62.9g0.8g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3547kcal101.8g703.6g22.8g157.8g
Valittu annoskoko1250g1773kcal50.9g351.8g11.4g78.9g
Annoskoko puolitettuna625g887kcal25.5g175.9g5.7g39.5g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480