Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 528g733kcal66g1.6g51.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki644g361kcal54.8g32.2g1.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g44g263kcal9.2g2.9g23.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g51kcal0g12.8g0g0g
Canderel makeutusjauhe21g79kcal0.6g19.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2974kcal261.2g137.4g153.6g0g
Valittu annoskoko1250g1487kcal130.6g68.7g76.8g0g
Annoskoko puolitettuna625g744kcal65.3g34.4g38.4g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856