Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g498g657kcal104.5g0g24.9g0g
Sipulikuutiot Apetit187g49kcal2.2g9g0.4g0g
Maizena maissitärkkelys56g196kcal0.4g48.7g0g0g
Voi 12g90kcal0.1g0g10.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)124g102kcal11.8g13.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 373g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2187kcal238g142.8g70.8g0g
Valittu annoskoko1250g1093kcal119g71.4g35.4g0g
Annoskoko puolitettuna625g547kcal59.5g35.7g17.7g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110