Broileria pinaatti-jogurttikastikkeessa

600 g broileria
600 g pinaattia
1-2 sipulia silputtuina
4 valkosipulinkynttä silputtuina
1 pieni chili
1 tl tuoretta inkivääriraastetta
2 tl jauhettua korianteria
2 tl Dijon-sinappia
2 rkl oliiviöljyä
3 dl maustamatonta jogurttia
1 tl mineraalisuolaa

Leikkaa broileri pieniksi kuutioiksi ja paista kuutiot öljytilkassa kypsiksi.

Huuhtele ja silppua pinaatti.

Freesaa öljyssä sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä, lisää joukkoon korianteri ja sinappi, ja sekoittele minuutin verran.

Lisää pinaatti ja kuumenna 1-2 minuuttia.

Lisää vähitellen jogurtti ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi broilerinpalat.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 442g474kcal102.1g0g6.6g0g
Pinaatti 442g59kcal7.2g1.8g1.3g5.7g
Sipuli 81g25kcal1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Chili paprika punainen11g4.4kcal0.2g1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Korianteri, annos 10g7.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Dijonsinappi, Maille, Original7.4g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Oliiviöljy 20g176kcal0g0g19.9g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaa 2,5 %, vähälaktoosinen, ei lisätty d-vitamiinia 221g133kcal7.1g11.1g5.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1782kcal237.8g41.8g67.6g15.6g
Valittu annoskoko1250g891kcal118.9g20.9g33.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna625g446kcal59.5g10.5g16.9g3.9g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.7g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117152