Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g535g674kcal26.8g15g56.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g321g1156kcal89.9g6.4g86.7g0g
Kananmuna kuoreton 235g336kcal29.4g0.7g24.1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl51g175kcal7.2g28.8g3.4g5.7g
Ruisjauho Pirkka96g294kcal9.3g58.8g1.9g14.4g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5306kcal326.4g227.4g344.6g40.4g
Valittu annoskoko1250g2653kcal163.2g113.7g172.3g20.2g
Annoskoko puolitettuna625g1327kcal81.6g56.9g86.2g10.1g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368