Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 28g6.3kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Porkkana 112g37kcal0.7g6.2g0.2g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g212g128kcal3.2g27.6g0.2g1.9g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g8g21kcal0.9g1.9g1g0g
Vesi702g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Kirjolohifilee 118g195kcal19.7g0g12.9g0g
Juuriselleri 33g10kcal0.4g1.5g0.1g1g
Tilli, tuore 8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g964kcal62.8g76g42.4g13g
Valittu annoskoko1250g482kcal31.4g38g21.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna625g241kcal15.7g19g10.6g3.3g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411