Lihamakaronilaatikko

Keitä makaronit vedessä.

Paista jauheliha ja sipulit, mausta.

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita makaronit ja jauheliha.

Tai lado kerroksittain.

Sekoita maito, munat ja juustoraaste, mausta ripauksella suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Paista uunissa 40-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 612 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi681g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)136g477kcal17.7g94g3.4g4.1g
Sipuli (käsittelemätön)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Rypsiöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha136g226kcal25.9g0g13.6g0g
Suolapähkinä 17g102kcal4.2g1.7g8.5g1.3g
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 170g58kcal5.2g8.3g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 41g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Juustoraastesekoitus (Gouda+Edam) (Lidl), annos 100g34g111kcal8.5g0.9g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2236kcal133g212.8g94.4g12g
Valittu annoskoko1250g1118kcal66.5g106.4g47.2g6g
Annoskoko puolitettuna625g559kcal33.3g53.2g23.6g3g
Arvot/100g100g90kcal5.3g8.5g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117461