Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 141g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.3g0.2g3g
Kasvisliemikuutio 10g31kcal1g1.4g2.4g0.2g
Soijakastike 34g20kcal1.7g3.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g131g97kcal5.9g16.9g0.3g0g
Spagetti Myllyn Paras328g1149kcal42.7g229.7g4.9g9.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%375g600kcal10.1g10.1g56.3g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g75g240kcal39g21g0.4g12g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 26g232kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4909kcal207g595.2g182.2g55.2g
Valittu annoskoko1250g2455kcal103.5g297.6g91.1g27.6g
Annoskoko puolitettuna625g1227kcal51.8g148.8g45.6g13.8g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569