Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl248g842kcal5g7.4g86.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g248g631kcal14.6g7.9g59.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,3248g161kcal27.2g10.4g0.7g0g
Mango (tuore)248g166kcal1.2g37.9g0.7g5.2g
Mansikka 248g115kcal1.2g20.8g0.5g4.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g50kcal0g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3928kcal98.4g193.4g295.4g19.8g
Valittu annoskoko1250g1964kcal49.2g96.7g147.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna625g982kcal24.6g48.4g73.9g5g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758