Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g575g161kcal3.4g34.2g1.1g14.4g
Vesi, vesijohtovesi 575g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5.7g14kcal0.3g2.4g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)58g49kcal0.6g2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g471kcal9.8g81.4g11g30g
Valittu annoskoko1250g235kcal4.9g40.7g5.5g15g
Annoskoko puolitettuna625g118kcal2.5g20.4g2.8g7.5g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864