Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g354g886kcal62g0g70.9g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g253g362kcal50.6g0g17.7g0g
Kaali, valkokaali607g128kcal7.3g20.6g1.2g12.8g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.9g0.3g2.7g
Persilja 25g6.9kcal0.3g0.3g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2821kcal242.6g49.6g180.4g35g
Valittu annoskoko1250g1411kcal121.3g24.8g90.2g17.5g
Annoskoko puolitettuna625g705kcal60.7g12.4g45.1g8.8g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654