Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu31g25kcal0.6g5.6g0.3g0.6g
Soijakastike 113g68kcal5.8g10.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Fariinisokeri31g127kcal0g31.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g31g60kcal0g14.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g63g23kcal0.4g1.4g0.7g1.8g
Kuhafile, raaka835g601kcal135.2g0g5.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 42g369kcal0g0g41.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2601kcal286.8g136.2g97.6g8.4g
Valittu annoskoko1250g1300kcal143.4g68.1g48.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g650kcal71.7g34.1g24.4g2.1g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833