Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 223g30kcal3.6g0.9g0.7g2.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g135kcal0g0g15g0g
Kikherne säilötty Bonduelle445g579kcal28.9g89g13.4g22.3g
Broileri, rintafilee, nahaton 334g358kcal77.1g0g5g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g223g848kcal19.6g159.1g2.9g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3921kcal260.2g501.6g74.2g78.8g
Valittu annoskoko1250g1960kcal130.1g250.8g37.1g39.4g
Annoskoko puolitettuna625g980kcal65.1g125.4g18.6g19.7g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202