Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 544g1865kcal55.4g380.4g6.5g19g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 418g268kcal13.4g20.2g14.6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%167g468kcal48.5g4.2g28.4g0g
Oliiviöljy 94g832kcal0g0g94.1g0g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g7.9g0g0.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6939kcal236.8g825.4g287.2g38.2g
Valittu annoskoko1250g3470kcal118.4g412.7g143.6g19.1g
Annoskoko puolitettuna625g1735kcal59.2g206.4g71.8g9.6g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531