Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 219g229kcal49.2g0g3.3g0g
Arla Apetina 8% feta325g487kcal51.9g13g26g0g
Sipuli (kuorittu)162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g49g37kcal0.6g8.8g0.1g0.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.1g73kcal0g0g8.1g0g
Ruokakerma Valio 5%325g195kcal3.9g9.1g16.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus162g552kcal37.3g86g6g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3232kcal290g249.4g120g26.4g
Valittu annoskoko1250g1616kcal145g124.7g60g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g808kcal72.5g62.4g30g6.6g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121087