Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1017g1596kcal221.6g0g72.2g0g
Ruskea suuruste, Maizena37g140kcal0.4g34g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Paprikajauhe 15g47kcal2.2g2.7g1.9g5.5g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 8.1g17kcal2.4g0.5g0.6g0.1g
Chili paprika punainen15g5.9kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3694kcal457.6g91.2g150.4g16.2g
Valittu annoskoko1250g1847kcal228.8g45.6g75.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna625g923kcal114.4g22.8g37.6g4.1g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449