Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 448g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Hiiva, 50g75g46kcal9.8g0.8g0.3g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g224g1081kcal54.8g74.5g64.4g63.5g
Vehnäjauho puolikarkea 485g1663kcal49.4g339.3g5.8g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5676kcal228g853g141g161g
Valittu annoskoko1250g2838kcal114g426.5g70.5g80.5g
Annoskoko puolitettuna625g1419kcal57g213.3g35.3g40.3g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453