Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g226g32kcal4.3g0.9g1.1g2.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow36g65kcal0.2g2.1g6.2g0g
Arla Apetina Feta 3%151g166kcal27.1g3g4.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton347g496kcal41.6g0g34.7g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Peruna (vanha, kuorittu)284g233kcal5.1g49.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2185kcal159.8g123.6g109g15.6g
Valittu annoskoko1250g1093kcal79.9g61.8g54.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna625g546kcal40g30.9g27.3g3.9g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248