Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)510g1785kcal61.2g351.8g9.7g25.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen354g2550kcal0g0g283.3g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri17g69kcal0g17g0g0g
Vesi354g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8807kcal122.4g737.6g586g51g
Valittu annoskoko1250g4403kcal61.2g368.8g293g25.5g
Annoskoko puolitettuna625g2202kcal30.6g184.4g146.5g12.8g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716