Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 372g90kcal6.7g8.2g1.1g8.6g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g186g186kcal35.4g0g4.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 620g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g71g200kcal13.6g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g951kcal111.4g16.4g41.8g17.2g
Valittu annoskoko1250g476kcal55.7g8.2g20.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g238kcal27.9g4.1g10.5g4.3g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852