Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen183g64kcal0.4g15g0.2g2.7g
Kalaliemikuutio 8.1g25kcal0.8g2.8g1.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 487g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8.1g8.8kcal0.6g1.3g0g0.2g
Katkarapu 203g139kcal29.3g0g2.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%203g173kcal2g9.1g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g903kcal70.4g71.6g36g11.4g
Valittu annoskoko1250g451kcal35.2g35.8g18g5.7g
Annoskoko puolitettuna625g226kcal17.6g17.9g9g2.9g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181