Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 388g294kcal7.3g59.9g0.8g3.9g
Tomaatti 128g29kcal0.7g4.4g0.4g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g50g79kcal4g2g6.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g197g108kcal6.1g12.6g3.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa257g334kcal46.2g3.3g14.1g0g
Oliiviöljy 15g132kcal0g0g14.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 149g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1986kcal130.2g170.2g81.2g13.4g
Valittu annoskoko1250g993kcal65.1g85.1g40.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna625g497kcal32.6g42.6g20.3g3.4g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634