Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 641g292kcal19.2g30.8g9.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)385g485kcal42.3g1.2g34.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g715kcal21.2g145.8g2.5g7.3g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo13g91kcal0g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3165kcal165.4g355.6g114g14.6g
Valittu annoskoko1250g1583kcal82.7g177.8g57g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g791kcal41.4g88.9g28.5g3.7g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326