Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo191g1354kcal0.6g0.4g152.6g0g
Sokeri 191g774kcal0g190.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 318g1091kcal32.4g222.5g3.8g11.1g
Kananmuna kuoreton 140g200kcal17.5g0.4g14.3g0g
Leivinjauhe 6.4g11kcal0.3g2.4g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 254g221kcal2.7g46.5g1g4.6g
Taloussuklaa, Fazer127g655kcal5g71.2g38.1g6.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g76kcal0g18.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8765kcal117g1105.8g419.6g44.8g
Valittu annoskoko1250g4383kcal58.5g552.9g209.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna625g2191kcal29.3g276.5g104.9g11.2g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328