Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy405g2149kcal32g129.7g170.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen85g608kcal0.8g0.8g67.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g169g1014kcal35.5g11.1g91.2g0g
Kananmuna kuoreton 591g843kcal73.9g1.8g60.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9227kcal284.4g286.8g779.4g0g
Valittu annoskoko1250g4614kcal142.2g143.4g389.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g2307kcal71.1g71.7g194.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478