Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g491g349kcal7.9g78.6g0.5g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli69g19kcal1g2.6g0.4g0.8g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 147g256kcal26g0g17g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g15g2.4kcal0.5g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g324g178kcal10.1g20.8g6.5g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)6.9g50kcal0g0g5.5g0g
Kesäporkkana (Pirkka)197g49kcal1.2g10.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1806kcal93.4g225g60.6g1.8g
Valittu annoskoko1250g903kcal46.7g112.5g30.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna625g452kcal23.4g56.3g15.2g0.5g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957