Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 401g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Basilika, kuivattu 1.6g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 534g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl107g182kcal19.2g1.5g10.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.9g6.1kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g14g127kcal0g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g936kcal56.4g45.4g53.6g29.2g
Valittu annoskoko1250g468kcal28.2g22.7g26.8g14.6g
Annoskoko puolitettuna625g234kcal14.1g11.4g13.4g7.3g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104