Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 192g1394kcal2.3g0.8g156.2g0g
Sokeri 381g1547kcal0g380.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)384g484kcal42.3g1.2g34.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 51g190kcal9.5g5.6g11.1g15.6g
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.7g2.5g7.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen8.1g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.6g10kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8838kcal151g1112.6g408.8g45.8g
Valittu annoskoko1250g4419kcal75.5g556.3g204.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna625g2210kcal37.8g278.2g102.2g11.5g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249