Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)124g535kcal9.3g84.6g17g4.4g
Voi 42g301kcal0.5g0.2g33.7g0g
Liivatelehti, gelatiini10g35kcal8.5g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml83g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer332g1709kcal12.9g185.8g99.5g17.6g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio332g1095kcal23.2g43.1g89.6g0g
Sokeri 71g286kcal0g70.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl249g846kcal5g7.5g87.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9685kcal119.2g800g654g44g
Valittu annoskoko1250g4842kcal59.6g400g327g22g
Annoskoko puolitettuna625g2421kcal29.8g200g163.5g11g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252