Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 40g113kcal6g10.5g1.7g15.7g
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.9g0.3g11.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki202g113kcal17.1g10.1g0.4g0g
Tonnikala vedessä 302g316kcal67.9g0g4.5g0g
Sipuli 101g31kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g101g111kcal18.1g2g3g0g
Oliivi101g111kcal1.4g4.7g11.1g4.4g
Parsakaali brokkoli 202g71kcal9.3g3.9g0.6g5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g272kcal0g0g30.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti20g101kcal5g6.7g5.8g5.7g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2840kcal284.2g93.6g137.8g65g
Valittu annoskoko1250g1420kcal142.1g46.8g68.9g32.5g
Annoskoko puolitettuna625g710kcal71.1g23.4g34.5g16.3g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.7g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449