Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi513g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali137g29kcal1.6g4.7g0.3g2.9g
Porkkana 137g45kcal0.8g7.6g0.3g3.5g
Palsternakka 51g33kcal0.3g6.1g0.2g2.3g
Selleri, annos 50g51g7.2kcal0.5g1.5g0g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Paistijauheliha 10%137g233kcal27.4g0g13.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.5g21kcal0.6g0.7g1.8g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g134g53kcal2.3g10.9g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10g7.7kcal0.8g1g0.1g0g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g906kcal71g72.8g33.2g20.2g
Valittu annoskoko1250g453kcal35.5g36.4g16.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g227kcal17.8g18.2g8.3g5.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712