Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 360g106kcal2g19.1g0.7g6.8g
Kidneypapu, suolaliemessä378g416kcal29.5g68g1.9g30.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 225g721kcal60.2g0g53.8g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika vihreä 153g33kcal1.4g3.8g0.5g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g59g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2862kcal190.4g198.2g139.6g85g
Valittu annoskoko1250g1431kcal95.2g99.1g69.8g42.5g
Annoskoko puolitettuna625g716kcal47.6g49.6g34.9g21.3g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826