Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 853g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.5g21kcal1g0.1g1.9g0g
Herne, kuivattu, Rainbow213g602kcal38.2g135.5g1.9g21.3g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia171g239kcal29g0g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1723kcal136.4g271.2g35g42.6g
Valittu annoskoko1250g862kcal68.2g135.6g17.5g21.3g
Annoskoko puolitettuna625g431kcal34.1g67.8g8.8g10.7g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128