Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g204g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g51g53kcal4g8.3g0.3g1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g51g56kcal2.6g10.7g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%255g408kcal6.9g6.9g38.3g0g
Ruohosipuli 102g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Katkarapu 510g349kcal73.7g0g5.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.4kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g51g459kcal0g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2818kcal182.8g75.6g193g13.8g
Valittu annoskoko1250g1409kcal91.4g37.8g96.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g705kcal45.7g18.9g48.3g3.5g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850