Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 416g468kcal87.9g0g12.5g0g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Peruna, uusi 208g162kcal3.5g33.5g0.4g2.1g
Sipuli (kuorittu)156g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 208g84kcal1g5g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1681kcal192g121g27.4g22.8g
Valittu annoskoko1250g841kcal96g60.5g13.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna625g420kcal48g30.3g6.9g5.7g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706