Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)341g136kcal5.8g28g0.3g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)341g119kcal5.5g23.5g0.3g4.8g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g219g188kcal10.9g35g0.7g16.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g350g797kcal66.4g0g59.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2482kcal177.2g173g121.4g42g
Valittu annoskoko1250g1241kcal88.6g86.5g60.7g21g
Annoskoko puolitettuna625g620kcal44.3g43.3g30.4g10.5g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791