Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g247g814kcal39.5g152.9g4.9g14.8g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g375g337kcal75g0g4.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g135g81kcal0.5g20.3g0.1g1.9g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl247g296kcal8.4g8.9g24.7g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g247g148kcal2.5g11.1g9.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3353kcal251.8g386.4g89g36.4g
Valittu annoskoko1250g1676kcal125.9g193.2g44.5g18.2g
Annoskoko puolitettuna625g838kcal63g96.6g22.3g9.1g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885