Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 309g74kcal5.6g6.8g0.9g7.1g
Parsakaali brokkoli 309g109kcal14.3g6g0.9g7.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 248g301kcal52.6g0g9.9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%155g201kcal4.6g3.1g20.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 124g409kcal2.5g3.7g43.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl12g109kcal0g0g12.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima93g362kcal26.9g0g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3130kcal213g39.2g230.6g30g
Valittu annoskoko1250g1565kcal106.5g19.6g115.3g15g
Annoskoko puolitettuna625g782kcal53.3g9.8g57.7g7.5g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937