Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g267g767kcal8.8g181.8g0.5g22.7g
Sokeri 321g1302kcal0g320.5g0g0g
Voi 214g1551kcal2.5g0.9g173.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)118g148kcal12.9g0.4g10.6g0g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7591kcal49g1019.6g370g45.4g
Valittu annoskoko1250g3795kcal24.5g509.8g185g22.7g
Annoskoko puolitettuna625g1898kcal12.3g254.9g92.5g11.4g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161