Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 492g166kcal3.4g27g0.5g6.9g
Mansikka 275g128kcal1.4g23.1g0.6g5.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g418g1629kcal0g409.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3846kcal9.6g919g2.2g24.2g
Valittu annoskoko1250g1923kcal4.8g459.5g1.1g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g962kcal2.4g229.8g0.6g6.1g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463