Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g596g203kcal1.2g42.3g1.8g10.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)286g1058kcal40g157.3g22.9g31.5g
Sokeri 119g484kcal0g119g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 238g1269kcal0.8g0.8g143g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.7g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6109kcal84.4g657.6g335.8g84.4g
Valittu annoskoko1250g3055kcal42.2g328.8g167.9g42.2g
Annoskoko puolitettuna625g1527kcal21.1g164.4g84g21.1g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803