Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g895kcal26.6g182.7g3.1g9.1g
Oliiviöljy 68g599kcal0g0g67.7g0g
Hapankaali 401g113kcal4.3g17.3g0.8g8.2g
Tomaattimurska Eldorado45g9kcal0.5g1.6g0g0.6g
Ketsuppi, Felix54g49kcal0.5g11.4g0.3g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste201g723kcal58.2g3.4g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4897kcal190.6g450.2g258g37g
Valittu annoskoko1250g2448kcal95.3g225.1g129g18.5g
Annoskoko puolitettuna625g1224kcal47.7g112.6g64.5g9.3g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150