Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 69g606kcal0g0g68.6g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli 102g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Tonnikala öljyssä 203g386kcal55.1g0g18.3g0g
Paprika punainen 102g30kcal1g4.6g0.4g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 339g61kcal1.9g8.5g1.4g2.4g
Tomaatti 406g93kcal2.3g14g1.2g5.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2455kcal126.4g70.6g180.4g24.2g
Valittu annoskoko1250g1228kcal63.2g35.3g90.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g614kcal31.6g17.7g45.1g6.1g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358