Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi41g4.1kcal0.6g0.6g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g185g37kcal1.8g5.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g25kcal0.8g0.6g2.1g0g
Vesi822g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)62g42kcal1g9.2g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis123g138kcal27.1g0g3.7g0g
Oliiviöljy 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g595kcal62.6g31.8g23.4g0g
Valittu annoskoko1250g297kcal31.3g15.9g11.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g149kcal15.7g8g5.9g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389