Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g269g945kcal70g6.7g72.7g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g66g284kcal13.2g25.1g14.5g0.3g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 538g128kcal9.7g11.7g1.6g12.3g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät377g377kcal62.2g4.5g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3466kcal310.2g96g198g25.2g
Valittu annoskoko1250g1733kcal155.1g48g99g12.6g
Annoskoko puolitettuna625g867kcal77.6g24g49.5g6.3g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779